GRATIS VERZENDING VANAF €60

VOOR 15 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

KLANTENSERVICE 040-8434972

Over Mannen T-shirts

 

Mannen T-shirts is ontstaan uit de gedachte dat er voor mannen toch meer moet zijn dan die paar winkels waar we nu terechtkunnen voor T-shirts. Zelf kwam ik altijd in dezelfde winkels met vaak maar een beperkt aantal merken, waar je ook nog eens een behoorlijk bedrag voor op tafel moest leggen. Ik ben dan ook voor jou op zoek gegaan naar betaalbare en hippe T-shirts en longsleeves.

 

Mannen T-shirts staat voor een regelmatig wisselende en vernieuwende collectie T-shirts en longsleeves, die je niet direct in de winkel tegenkomt. Het gebeurt dus ook niet snel dat je iemand anders in dezelfde outfit ziet lopen. Originele, verfrissende en betaalbare bovenkleding is waar je bij Mannen T-shirts voor terechtkunt.


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items en mooie aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan onderaan de homepage in voor onze nieuwsbrief en ontvang per mail direct een kortingscode voor 10% korting op alles in de webshop.

 

Ook op social media is Mannen T-shirts actief. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter. Als je niks wilt missen, ga dan via de social media icoontjes onderaan de homepage naar de gewenste pagina.

 

Ik zou het super tof vinden als je je mening over Mannen T-shirts en de collectie middels het contactformulier aan me door wil geven. Zo kan ik nog beter inspelen op je wensen.

 

Veel online shopplezier toegewenst!