GRATIS VERZENDING VANAF €60

VOOR 15 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

KLANTENSERVICE 040-8434972

Bestellen

Heb je bij Mannen T-shirts een of meerdere items gevonden die je echt moet hebben? Mooi! Selecteer dan het item en een maat en klik dan op 'IN SHOPPING BAG'. Natuurlijk kun je lekker verder shoppen, je kunt altijd nog terug naar je shopping bag door op de tekst SHOPPING BAG rechtsboven te klikken.


Let op: als er artikelen in je shopping bag liggen betekent dit niet dat ze gereserveerd zijn.


Ben je uitgeshopt? Dan is het tijd voor de afronding van je bestelling. Klik op de tekst SHOPPING BAG rechtsboven om naar de door jou gekozen items te gaan. In het volgende scherm kun je de aantallen eventueel nog aanpassen, voor het geval dat. Klik vervolgens op de knop GA DOOR NAAR AFREKENEN. Nu beland je op de check-out-pagina. Hier kun je gemakkelijk op één pagina al je gegevens invullen. Dit gaat in slechts 4 stappen:


1. Afleveradres - Vul hier de adresgegevens in van het adres waarop je je bestelling wilt ontvangen. Het emailadres wordt gebruikt voor een bevestiging van je bestelling, de online factuur en een bevestiging van de verzending. 


Wij adviseren het hokje MAAK EEN ACCOUNT AAN VOOR LATER GEBRUIK aan te klikken, dat scheelt de volgende keer weer. Want dan onthouden we jouw gegevens. Ook kun je je hier aanmelden voor onze NIEUWSBRIEF. Zo kun je profiteren van diverse acties en wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste items en trends.


2. Verzendmethode. Je bestelling wordt binnen 24 uur verzonden met PostNL. Bij Mannen T-shirts is de verzending altijd gratis.


3. Betaalmethode - Selecteer hier de betaalmethode die je wilt gebruiken. Je kunt betalen met iDeal, Credit Card, Bankoverschrijving of Achteraf Betalen - Kies je voor een betaling met iDEAL, kies dan vervolgens de bank waar je rekening loopt.


4. Controleer je bestelling - In de laatste stap kun je je bestelling controleren.


Klik tot slot op de knop PLAATS BESTELLING. Als je hebt gekozen voor een betalen met iDEAL of Credit Card, dan wordt je doorverwezen naar de site van je bank om het bedrag over te laten boeken. Heb je gekozen voor een bankoverschrijving of Achteraf Betalen, dan ontvang je een mail met daarin uitgelegd hoe je het bedrag aan Mannen T-shirts over kunt maken.