GRATIS VERZENDING VANAF €60

VOOR 15 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

KLANTENSERVICE 040-8434972

Betalen

Op welke manieren kan ik betalen bij Mannen T-shirts?

Bij mannen t-shirts kun je veilig betalen met iDEAL, Credit Card, via een bankoverschrijving of Achteraf Betalen.


Hoe werkt Achteraf Betalen?

Achteraf Betalen wordt door Mannen T-shirts gratis aangeboden en is uitbesteed aan Focum. 

Om te bepalen of je in aanmerking komt voor Achteraf Betalen hebben zij een aantal gegevens van je nodig. In het afrekenscherm kun je je geslacht, telefoonnummer, IBAN bankrekeningnummer en geboortedatum invullen. Het is wel belangrijk dat je deze gegevens volledig en correct invult, anders kan de gegevenscontrole niet worden gedaan.Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de controle en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Na het invullen van deze gegevens klik je op de button 'Plaats bestelling' om je bestelling definitief af te ronden. Je bestelling wordt vervolgens verstuurd en je ontvangt van Focum een digitale factuur die je binnen 14 dagen kunt voldoen middels een overboeking of de iDEAL link in de factuur.

 

Mijn betaling middels Achteraf Betalen wordt niet goedgekeurd. Hoe kan dat?

Op basis van de door jou ingevoerde gegevens wordt er door Focum een gegevenscontrole uitgevoerd. Zij berekenen aan de hand van de ingevoerde gegevens een score waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen. Er is niet direct één specifieke reden te geven waarom je niet door deze check komt.

Als je niet door de check komt voor Achteraf Betalen, dan kun je je bestelling met een van de andere betaalmethodes (iDEAL, overschrijving of Credit Card) alsnog afronden